Ухххх,че мирише!
- TURBOTO
- потребител
- Регистриран: 01 май 2007, 13:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo'94 1.8 16V
- Status: Извън линия
Ухххх,че мирише!
Колеги,знам,че май имаше подобна тема,но все пак..Климатика ми мирише ужасно като запаля колата и честно казано не знам какво да направя по въпроса,Гледах,че има разни спрейове,но като чета как да се използват май при Мондео-то не става,защото трябва да се напръска пространството в което се слага филтъра за купето,но при Мондео такова пространство няма,филтъра просто се закрепва пред отвора на вентилацията или пък аз нещо да не схващам как трябва да стане
.Мирише си ужасно и това е,а уж гледам да изключа климатика малко преди да угася колата за да може да изсъхнат тръбите.
Доколкото разбрах имало и някакъв филтър на самия климатик,но не знам нищо за него,ако някой ми каже някакви подробности ще бъда много благодарен.

Доколкото разбрах имало и някакъв филтър на самия климатик,но не знам нищо за него,ако някой ми каже някакви подробности ще бъда много благодарен.

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Re: Ухххх,че мирише!
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 6904#46904" onclick="window.open(this.href);return false;
И някой админ да заключва.

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Fiesta MK6 Ti-Vct 1.6 120 коня - Местоположение: Плевен
cenzor написа:http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 6904#46904" onclick="window.open(this.href);return false;
Ей пощурехте с тва заключване ... баси

Кондеза излиза ли на вън?
Имам останал спрей и мисля пак да наръся и моя въпреки че като гледам няма нужда ама ако искаш ще пробваме и при тебе дали ще има ефект.
При мен ефекта дойде след отпушване на маркучето за конденза.
- TURBOTO
- потребител
Въпреки мераците за заключване на някого,смятам,че темата ще е полезна и актуална точно сега,защото най-вероятно има много хора със същият проблем.Говорехме си снощи с Паци,но все пак да го напиша и тук,конденза при мен тече или течеше като го гледах за последно,но ще надникна пак.Ако някой още е използвал тези спрейове нека да каже дали има ефект или просто миризмата се притъпява от аромата на спрея.Ще взема да го напръскам навсякъде където мога пък каквото стане,от опит глава не боли

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Има, има и тема точно по въпроса. Защо да са 2-3-5 ?TURBOTO написа:Въпреки мераците за заключване на някого,смятам,че темата ще е полезна и актуална точно сега,защото най-вероятно има много хора със същият проблем.

- TURBOTO
- потребител
Ами най-малкото,защото последното мнение в онази тема е отпреди почти 2 години,следователно темата е доооста назад и не всеки може да я намери,дааа знам,знам,че има търсачка но все пак.Да не говорим,че е имало случай в които когато такава тема бъде вдигната лично ти се учудваш и питаш,защо се вдига след толкова време.cenzor написа:има и тема точно по въпроса. Защо да са 2-3-5 ?
Според мен,темата е нужна дори и при наличието на друга,не искам да споря или да се карам с никого но просто понякога става малко досадно с тези призиви,нали все пак затова сме тук да питаме,да отговаряме и да си помагаме