Mondeo '97 klimatronik poblem - РЕШЕН!
-
- потребител
- Регистриран: 23 май 2011, 09:09
- Модел на автомобила: Ford Mondeo '97 2.0i 16V 131p.s.
- Status: Извън линия
Mondeo '97 klimatronik poblem - РЕШЕН!
Здравейте, колеги с Форд!! Имам Форд Мондео 1997г. 2.0 16клапана 131 коня. От време на време климатроника както е пуснат на 20 градуса започва да духа мах топло. Какво може да е??
Поздрави!!!!
Поздрави!!!!
Последна промяна от kEFi на 20 дек 2011, 00:16, променено общо 1 път.
Причина: Успешно разрешен проблем
Причина: Успешно разрешен проблем
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Re: Mondeo '97 klimatronik poblem
Я погледни тази тема дали ще ти е от помощ: http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?f=8&t=47008
-
- потребител
- Регистриран: 23 май 2011, 09:09
- Модел на автомобила: Ford Mondeo '97 2.0i 16V 131p.s.
Да се похваля: Климатроника ми работи отлично!
Малко история. Благодарение на DigiPro си направих самостоятелно тест на системата на климатроника. Грешка 24. В сервиз я определиха като "микс мотор" и казаха, че трябва нов. Търсих втора, но се оказа проблем. Бях в София в командировка и колегите ме закараха при техния майстор. Оказа се, че и той кара Форд и поддържа доста от марката. Има регистрация тук с име Fordmaniac. Много не му се занимаваше точно с климатроник, но щом е Форд, се нави. Не ми се говори къде е този микс мотор, сваля жабката, разни пластмаси, много завряно се оказа. Оказа се,че успя да го ремонтира и всичко работи нормално. Направихме малка разходка, нов тест с екранчето на таблото и всичко ОК.
Майстора отбеляза едно прекъсване, което имам отдавна, но не му обръщах внимание и след още 1 час колата заработи идеално равномерно. Така че стана две в едно!
Весели празници пожелавам на всички от клуба на Форд!
Малко история. Благодарение на DigiPro си направих самостоятелно тест на системата на климатроника. Грешка 24. В сервиз я определиха като "микс мотор" и казаха, че трябва нов. Търсих втора, но се оказа проблем. Бях в София в командировка и колегите ме закараха при техния майстор. Оказа се, че и той кара Форд и поддържа доста от марката. Има регистрация тук с име Fordmaniac. Много не му се занимаваше точно с климатроник, но щом е Форд, се нави. Не ми се говори къде е този микс мотор, сваля жабката, разни пластмаси, много завряно се оказа. Оказа се,че успя да го ремонтира и всичко работи нормално. Направихме малка разходка, нов тест с екранчето на таблото и всичко ОК.
Майстора отбеляза едно прекъсване, което имам отдавна, но не му обръщах внимание и след още 1 час колата заработи идеално равномерно. Така че стана две в едно!
Весели празници пожелавам на всички от клуба на Форд!
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Ето това е най хубавото, че във клуб ФОРД има ЧОВЕЦИ !
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО