Предна седалка от Ескорт на Фиеста'93г.Съвместимост?

Отопление, вентилация, климатизация. Ключалки. Друго оборудване и принадлежности.
simo68
потребител
потребител
Регистриран: 03 окт 2009, 18:53
Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.1 09.'93
Status: Извън линия

Предна седалка от Ескорт на Фиеста'93г.Съвместимост?

Мнение от simo68 » 03 окт 2009, 19:51

Привет колеги!
Моля за съвет.Много се надявам да намеря компетентен отговор на 2-3 въпроса.Предварително се извинявам,ако не съм избрал съвсем точно подходящият раздел от форума!Съжалявам,нямам никакъв опит с форуми...
И така.Важно е!Задължително искам да спомена,че съм инвалид със специфични проблеми в крайниците.Търся си нещо скромно и икономично,предимно за "градско".Огледах няколко.Попаднах на изключително поддържана и запазена "Фиеста" 1.1,50 к.с.,09.'93г.,3 вр.,1600лв.Днес я изпробвах.Много ми хареса,но точно тук имам въпроси.Свързано е с по-голямо удобство за мен,не някакви капризи...
1.Възможно ли е да заменя шофьорската седалка с такава от "Ескорт"('92-'95г.)??По-широка и по-удобна е,а ми казаха че се регулирала и на височина!
2.Сигурно няма да е по темата,извинете ме,но също ми е много важно!Може ли на тази "кукла" :) да й се "присади" някакво серво на волана?Пак "втора ръка" естествено...И колко евентуално ще ми струва това "удоволствие"?
Щеше ми се да питам нещо и за амортисьорите,но...Да не прекалявам. :) Остава за друг път...
Благодаря предварително!Поздрави!
P.S.Извинявам се за многословието!Важно ми е все пак,трябва да взема решение...

Потребителски аватар
DigiPro
потребител
потребител
Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3
Контакти:

Re: Предна седалка от Ескорт на Фиеста'93г.Съвместимост?

Мнение от DigiPro » 04 окт 2009, 14:29

simo68 написа:Може ли на тази "кукла" :) да й се "присади" някакво серво на волана?Пак "втора ръка" естествено...И колко евентуално ще ми струва това "удоволствие"?
За присаждане може и да стане, но надали ще е ефтино и не се знае кой пишман майстор ще го прави. Все пак не бива шега с кормилното управление. По добрият вариант е да намериш Фиеста с фабрично серво на волана (94-95г.)

simo68
потребител
потребител
Регистриран: 03 окт 2009, 18:53
Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.1 09.'93

Re: Предна седалка от Ескорт на Фиеста'93г.Съвместимост?

Мнение от simo68 » 04 окт 2009, 19:02

Благодаря колега! _friends_
Прав си,това за сервото си е сериозна работа.Хайде,кадърен майстор,да речем,ще се намери...Но колко ще ми излезе наистина...Предполагам,че ще е най-малко 250-300лв. :( А иначе Фиестичката много си я бива,стегната отвсякъде,и не е за изпускане... :?
Очаквам още мнения.Надявам се някой да каже нещо и за шофьорската седалка.Днес се поразрових още и открих,че някои Фиести от '96-'99г. имат регулируема седалка,така че...Не вярвам да не пасне на по-стария модел.И изглежда по-широка и комфортна...

Отговори

Върни се в “ВСИЧКО ОСТАНАЛО, КОЕТО ИМА В АВТОМОБИЛА”