От къде да си купя чистачки за нов Фокус?
-
- потребител
- Регистриран: 22 юли 2009, 09:37
- Модел на автомобила: Ford Focus Trend 2005
- Status: Извън линия
От къде да си купя чистачки за нов Фокус?
Здравейте,
искам да си сменя чистачките на колата. Карам Форд Фокус 2005 комби. Колата е още с оригиналните чистачки, но нещо не ми харесва как чистят вече и искам да ги заменя.
Чистачките ми са от този новия тип където е само перото, без метална конструкция. Установих, че такива чистачки много много не се намират. Гледах на доста бензиностанции, в Метро, HIT и т.н., но където и да търся намирам само такива, които не са с правилния накрайник за мен, а така като гледам не изглежда много лесно да се смени само накрайника, пък и не ми се иска да си побългарявам и чистачките.
Въпросът ми е къде освен в магазините на Мото Пфое може да се купят от този новия тип чистачки, но да стават за Форд Фокус 2005 година?
Мерси предварително да съдействието.
искам да си сменя чистачките на колата. Карам Форд Фокус 2005 комби. Колата е още с оригиналните чистачки, но нещо не ми харесва как чистят вече и искам да ги заменя.
Чистачките ми са от този новия тип където е само перото, без метална конструкция. Установих, че такива чистачки много много не се намират. Гледах на доста бензиностанции, в Метро, HIT и т.н., но където и да търся намирам само такива, които не са с правилния накрайник за мен, а така като гледам не изглежда много лесно да се смени само накрайника, пък и не ми се иска да си побългарявам и чистачките.
Въпросът ми е къде освен в магазините на Мото Пфое може да се купят от този новия тип чистачки, но да стават за Форд Фокус 2005 година?
Мерси предварително да съдействието.
- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
Re: От къде да си купя чистачки за нов Фокус?
Такива безшарнирни чистачки има в Ауто Плюс.
Не си написал откъде си, но имат магазини в почти всички по-големи градове.
Не си написал откъде си, но имат магазини в почти всички по-големи градове.

- Ceko
- потребител
- Регистриран: 20 окт 2006, 09:45
- Модел на автомобила: fiesta 96'-techno 1.25i 16v;75hp;Mondeo Mk2, 1,8TD GHIA
- Контакти:
Ебаси за какви глупости пускате теми, ами на всичкото отгоре хората ги четат.
Ти все едно търсиш за Бентли чистачки, а не за Форд, извинявай ама това някак си него възприемам.
Ти все едно търсиш за Бентли чистачки, а не за Форд, извинявай ама това някак си него възприемам.
"и форд е кола , но за мен е нещо повече''
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
моите са от тука:
http://www.metro.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.metro.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!