Ford Ka- смяна на заден страничен прозорец
-
- потребител
- Регистриран: 13 сеп 2009, 08:14
- Модел на автомобила: Форд, КА
- Status: Извън линия
Ford Ka- смяна на заден страничен прозорец
Здравейте,
имам Форд Ка, който вчера беше разбит, за да ми откраднат радиото, което не струва нищо
Обаче утре ми се налага да пътувам и днес трябва да организирам смяната на задния страничен прозорец. Някой има ли идея в кой сервиз мога да отида днес, в неделя и откъде мога да си купя стъкло.
Благодаря предварително за информацията

имам Форд Ка, който вчера беше разбит, за да ми откраднат радиото, което не струва нищо

Обаче утре ми се налага да пътувам и днес трябва да организирам смяната на задния страничен прозорец. Някой има ли идея в кой сервиз мога да отида днес, в неделя и откъде мога да си купя стъкло.
Благодаря предварително за информацията

- foxy
- потребител
- Регистриран: 25 юни 2008, 21:17
- Модел на автомобила: Ford Ka'97, ENDURA EFI 1.3i
Re: Ford Ka- смяна на заден страничен прозорец
Ми не беше лошо да уточниш от къде си за да ти кажем къде да отидеш, принципно много малко места работят в неделя......за експресен вариант ти препоръчвам тиксо и много дебел найлон с конци вградени в него за да е по-здраво, а иначе по-моргите такива стъкла има доста и са на много прилични цени, за разлика от МП и другите магазини.... но едва ли ще се справиш в рамките на неделята....Успех в правенето и си попълни коректно профила за да ти бъдем полезни както аз, така и колегите 

Компютърна поддръжка, VOIP и сервиз за компютри и друга техника
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО

foxy, не че не знаем от къде си, ама и ти си пропуснала да напишеш от къде си.foxy написа:....Успех в правенето и си попълни коректно профила за да ти бъдем полезни както аз, така и колегите

По темата за Неделя и аз съм на мнение, че варианта е тиксо, ако намериш фирма която да ти го монтира със сигурност ще е със съответна "Неделна" цена.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- foxy
- потребител
- Регистриран: 25 юни 2008, 21:17
- Модел на автомобила: Ford Ka'97, ENDURA EFI 1.3i
Мда, извинявам се....пропуск...HACKO написа:......
Компютърна поддръжка, VOIP и сервиз за компютри и друга техника