Казанче чистачки - спукано?
-
- потребител
- Регистриран: 21 юни 2009, 18:21
- Модел на автомобила: Ford Focus 2002 1.8 TDCI 115hp
- Status: Извън линия
Казанче чистачки - спукано?
Здравейте,
Спука ми се казанчето на чистачките
Като цяло е спукано отгоре някъде, защото задържа около 300мл течност, но напълня ли го по-нагоре изтича.
Казанчето се намира някъде в калника и си мисля, че е доста неудобно за смяна и се чудя ако сложа от онази добавка за спукани радиатори дали, ще стане работата или да търся някое казанче по моргите. Някои сблъсквал ли се е с този проблем ?
Спука ми се казанчето на чистачките

Казанчето се намира някъде в калника и си мисля, че е доста неудобно за смяна и се чудя ако сложа от онази добавка за спукани радиатори дали, ще стане работата или да търся някое казанче по моргите. Някои сблъсквал ли се е с този проблем ?

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Re: Спукано казанче на чистачките
Няма да помогне.
Сваляш гумата, сваляш пласмасовата предпазна кора на подкалника, сваляш казанчето и дириш с какво да го лепиш или отиваш за ново или 2ра употреба от морга.
Сваляш гумата, сваляш пласмасовата предпазна кора на подкалника, сваляш казанчето и дириш с какво да го лепиш или отиваш за ново или 2ра употреба от морга.
-
- потребител
Доста разправии заради тъпото казанче, а толкова ме дразни през ден да наливам (защото в тези дъждове и кал доста се цапа стъклото). Ама няма начин ще го свалям weekend-а. 
Мерси за помоща Паци.

Мерси за помоща Паци.
- jvspasov
- потребител
- Регистриран: 12 юни 2008, 19:29
- Модел на автомобила: Renault Clio Sport 2.0 16V 00 г.
- Контакти:
Лесно се сваля а за лепене - качваш го у вас и с поялника внимателно обхождаш цепнатината да я залееш - ако те мързи в първото гаражче за лепене на брони биха ти го залепили разбира се срещу някой лев ..Kiko123 написа:Доста разправии заради тъпото казанче, а толкова ме дразни през ден да наливам (защото в тези дъждове и кал доста се цапа стъклото). Ама няма начин ще го свалям weekend-а.
Мерси за помоща Паци.

Дигитален широкоформатен печат, рязане по контур на винил, рекламни материали, сувенири и други свързани с рекламата!
-
- потребител
Re: Казанче чистачки - спукано?
А как се сваля по-точно. Отдолу през калника ли става ?
- peterdi_bg
- потребител
- Регистриран: 11 сеп 2008, 22:02
- Модел на автомобила: n/a
paci написа:Сваляш гумата, сваляш пласмасовата предпазна кора на подкалника, сваляш казанчето....
ЦЕНИ ЖИВОТА! УБИЙ СКОРОСТТА!
- sangals
- Потребител
- Регистриран: 25 ное 2007, 00:13
- Модел на автомобила: KA 1 2006 1.3i 60 PS
Mondeo MK ІІІ 2.0 TDCI Ghia Clipper(комби) 2006 - Местоположение: Козлодуй
Re: Казанче чистачки - спукано?
С обикновенна епоксидна смола замазваш пукнатината и точка-работи!проверено!ИЛИ!От Лукоил купуваш EPOXY ELASTIC(две съединени спринцовки-двукомпонентна смола,2.99 лв струва,втвърдява за 4 минути,ако ти е на неудобно място)-работи!Разбира се добре почистваш и обезмасляваш!