Един въпрос за климатика
- Itskin
- потребител
- Регистриран: 02 юли 2008, 14:46
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDCI '07
- Status: Извън линия
Един въпрос за климатика
Здравейте колеги,
днес забелязах нещо, което е ново за мен. Пуснах климатика да духа на max само в краката и се появи един шум като леко свирене. Иначе си духа силно. Когато духа и другаде свистенето изчезва. Някой има ли идея, дали е нормално? Наистина ми се стори странно, пък и да не забележа до сега.
мерси предварително
днес забелязах нещо, което е ново за мен. Пуснах климатика да духа на max само в краката и се появи един шум като леко свирене. Иначе си духа силно. Когато духа и другаде свистенето изчезва. Някой има ли идея, дали е нормално? Наистина ми се стори странно, пък и да не забележа до сега.
мерси предварително
- Ianaki
- потребител
- Регистриран: 09 авг 2007, 21:55
- Модел на автомобила: Ford Eskort 1.8TD 96г. Turnier лека полека върви към всички екстри
Re: Един въпрос за климатика
Според мен се създава по-различен въздушен поток, който от своя страна причинява свистенето.Само на климатик ли го прави?Зависи ли от силата на духане?
- Itskin
- потребител
- Регистриран: 02 юли 2008, 14:46
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDCI '07
Re: Един въпрос за климатика
Здрасти колега,
ми само на максимална степен го прави и то само когато климатика е включен. Да не се е позапушил филтъра за купето се чудя.
Мерси
ми само на максимална степен го прави и то само когато климатика е включен. Да не се е позапушил филтъра за купето се чудя.
Мерси