и аз за парно
- ivailo rachev
- потребител
- Регистриран: 04 авг 2008, 22:37
- Модел на автомобила: ford scorpio 2,0 89' OHC 77kw/105hp-бивша,fiat bravo 97' 1,6 103++hp
- Status: Извън линия
и аз за парно
здравейте колеги,проблема ми е,парното си духа не духа нито топъл нито студен въздух някакво средно положение,въпреки че колата е загряла.чух че фордовете нямат хубаво парно,дали е вярно или имам някакъв проблем с него(парното).иначе доста бързо качва температурата,но не духа мн топло,смисъл в сравнение с други коли е доста по-студен.
- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
- Status: Извън линия
Re: и аз за парно
1-системата не е обезвъздушенаivailo rachev написа:здравейте колеги,проблема ми е,парното си духа не духа нито топъл нито студен въздух някакво средно положение,въпреки че колата е загряла.чух че фордовете нямат хубаво парно,дали е вярно или имам някакъв проблем с него(парното).иначе доста бързо качва температурата,но не духа мн топло,смисъл в сравнение с други коли е доста по-студен.
2-термостат
3-радиатор на парното
Ми ,това за парното не е много вярно и не за всички фордове...на ескорта ми има хубаво парно ...на предната на сиерата ми имаше пак но след като смених радиатора и термостата и обезвъздуших стана още по добро...
Успех