хвърля водата
- cosworth team ruse
- потребител
- Регистриран: 20 апр 2008, 21:39
- Модел на автомобила: форд сиера
- Контакти:
- Status: Извън линия
хвърля водата
ам момчета проблема е следния когато карам колата нямам проблеми с охлаждането стрелката си е по средата но като изгася двигателя и след 10 секунди хвърля водата,от какво може да бъде преди не го е имало тоя проблем.да не би термостата ми сега като е нов да си загрява хубаво колата защото преди не е, и понеже капачката ми на разширителното казначе има една гумичка дето я няма и не уплътнява хубаво и водата да излиза покрай неяз,ащото нали трябва да е плътно там и като прегрее вече да изтиква пружинката нагоре и да си я хвърля вече през маркучето.да не би пък водната помпа да е прецакана?

-
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2007, 15:59
- Модел на автомобила: Ford Galaxy,2.0i DOHC,Ghia,'98
Re: хвърля водата
Капачката на разширителния съд е двупосочен клапан. Най-вероятно при теб не функционира. Дори да я затегнеш-няма да има полза. Трябва нова капачка.
- cosworth team ruse
- потребител
- Контакти:
май натам отиват работите
- cosworth team ruse
- потребител
- Контакти:
e вече спря да хвърля водата,
купих си о-ринг с точния диаметър и работата направо заспа няма да хвърли вода няма нищо,и даже парното е много добро за зимата няма да ми е студено,стария теермостат явно е бил постояно отворен и колата не е загрявала хубаво и заради това като съм спирал не ми е хвърляло вода,но както и да е вяече всичко е наред