Help не ми духа топло Мондеото !!!

Отопление, вентилация, климатизация. Ключалки. Друго оборудване и принадлежности.
Потребителски аватар
pavkata_17
потребител
потребител
Регистриран: 18 сеп 2007, 20:06
Модел на автомобила: Ford
Status: Извън линия

Help не ми духа топло Мондеото !!!

Мнение от pavkata_17 » 04 сеп 2008, 13:25

От началото на лятото не съм пускал на топло да ми духа и сега ми се наложи една сутрин че бе по студено и уви духа си външната температура. проблемът е че като дам на студено и ми духа а топло неще, компресорът работи. колата ми е Мондео 99г бензин и е с климатроник :( Сега цяла зима пък работи само на топло и сега неспира да духа топло :( това кранче каде се намира какво представлява ? защо неспира това парно ??? :oops:
Последна промяна от pavkata_17 на 01 мар 2009, 21:10, променено общо 2 пъти.

noface
потребител
потребител
Регистриран: 28 юли 2005, 10:40
Модел на автомобила: Sierra
Контакти:

Re: Help не ми духа топло Мондеото !!!

Мнение от noface » 10 сеп 2008, 16:49

Ааа колега проблемите с духането,водят след себе си и други проблеми. :D
Климатроника ли не ти духа топло или парното :-/: амй първото ,но....
Децата са наследствени.Ако родителите ти не са имали деца,няма да ги имаш и ти :P

Потребителски аватар
jvspasov
потребител
потребител
Регистриран: 12 юни 2008, 19:29
Модел на автомобила: Renault Clio Sport 2.0 16V 00 г.
Контакти:

Re: Help не ми духа топло Мондеото !!!

Мнение от jvspasov » 20 сеп 2008, 21:22

pavkata_17 написа:От началото на лятото не съм пускал на топло да ми духа и сега ми се наложи една сутрин че бе по студено и уви духа си външната температура. проблемът е че като дам на студено и ми духа а топло неще, компресорът работи. колата ми е Мондео 99г бензин и е с климатроник :(
При нас докато сме студени на "Automatic" за топло не става - пускаш да духа и качваш темпертурата примерно до 23-24 градуса ако пак не стане ти е запекло кранчето за топло което е електрическо и се регулира от климатроника - ....
Дигитален широкоформатен печат, рязане по контур на винил, рекламни материали, сувенири и други свързани с рекламата!

Отговори

Върни се в “ВСИЧКО ОСТАНАЛО, КОЕТО ИМА В АВТОМОБИЛА”