Вьпрос за плейьр вьв Форд Мондео 2001
- Dimbi
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2008, 22:09
- Модел на автомобила: Modeo 2.0 115cc TDdi
- Status: Извън линия
Вьпрос за плейьр вьв Форд Мондео 2001
Значи колата я купих днес и си пускам диск който не е оригинален т.е. пиратски (правен в домашния условия) и ми изписва "CD ERROR" според мен или нечете пиратчета или има проблем ,то няма и 3ти вариант.... . А колкото до радиото ... някак не се чува нищо смисал... намира станцията и не се чува .... нямам голяма представа от какво може да е.Но обаче имам оригинални дискове и пробвах да чуя как се чува ,и бих казал доста добре
Има и код който не ми е искал.. смисал то го иска когато махна бушона или акомулатора... Ако някой има сьвети или предложения бих ги чул с удоволствие.. Даже ако самият плейьр е така мисля да го заменя... но пак бих изслушал някое мнение
Но пьк този побира 6 диска което лично на мен ми харесва
е не е мп3 ,но пьк какво ... правя си дискове всяка седмица и си пея в колата 

-
- Потребител
- Регистриран: 05 авг 2007, 16:35
- Модел на автомобила: Ford Mondeo Ghia 2.0i 16v 93г.
Re: Вьпрос за плейьр вьв Форд Мондео 2001
няма да има проблем с пиратските дискове - трябва само да е по-свестен носител - всички стари аудио-СД уредби са така.
Домашната ми AIWА - купувана е 1999г. - си беше капризничка за това какви дискове и слагам - и за това използвам Verbatim - от тези дето поглеждаш през него срещу светлината и не прозира.
И да записвай ги на ниска скорост (2х-8х).
Домашната ми AIWА - купувана е 1999г. - си беше капризничка за това какви дискове и слагам - и за това използвам Verbatim - от тези дето поглеждаш през него срещу светлината и не прозира.
- Dimbi
- потребител
да но това е кар плеьр ,вьзможно е .. но аз лично купувам само Verbatim и пробвах и Verbatim сьщо ,нооооо немисля че сьм ги записвал на 2-8хEdinuser написа:няма да има проблем с пиратските дискове - трябва само да е по-свестен носител - всички стари аудио-СД уредби са така.
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Според мен е зацапана оптиката. Трябва да се разглоби и почисти. Може да пробваш с почиствощ диск, но надали ще има голям ефект.
Може да пробваш и да запишеш различни марки дискове и задължително на най-ниската скорост (напр. 4X).
Може да пробваш и да запишеш различни марки дискове и задължително на най-ниската скорост (напр. 4X).
- Dimbi
- потребител
DigiPro написа:Според мен е зацапана оптиката. Трябва да се разглоби и почисти. Може да пробваш с почиствощ диск, но надали ще има голям ефект.
ще пробвам

- b2d
- потребител
- Регистриран: 25 мар 2007, 19:19
- Модел на автомобила: Мондео 2.0 / 2002
Проблема е в скоростта не в друго, няма как да е зацапана оптиката и ориг. уж диск но надраскан да го чете, а чисто нов не. Записвай на макс 4х скорост за да слушаш на си-ди-то
По-възможност и на х2 някой софт имат и х1 от това по-добро няма! А относно почистването има дискове за почистване по 10-15лв с препарат и може да ползваш години! Повечето програми автоматично залагат макс скорост, което няма как да го порочете твоят четец 

- Dimbi
- потребител
а някой да го е заменял с нещо друго ? аз имам една идея ,но немисля ,че е много добра.. но все пак ... да си купя DVD Player с тьч скриин и навигация и да го монтирам на оригиналното място на CD плеьра
? а който го е заменил с нещо друго с удоволствие бих видял някоя друга снимка
,не че плеьра несвири добре.. просто .. това е алтернатива 

- Dimbi
- потребител
добре де. един чисто нов Verbatim записан на 4х ... и не го чете.. а един ,който е от 100 години от офис уан го чете.. хаеухаеухеа леко смешно...
както и да е... ше почистя главата ... и ако нищо нестане ще си вземя от някоя морга... един запазен :0
както и да е... ше почистя главата ... и ако нищо нестане ще си вземя от някоя морга... един запазен :0
- tosho
- потребител
- Регистриран: 22 авг 2008, 16:38
- Модел на автомобила: Focus'03 Tddi 90ps
Focus '08 tdci 115ps - Местоположение: Poland, Warsaw
да не би да му пускаш MP3 запис?
- Dimbi
- потребител
tosho написа:да не би да му пускаш MP3 запис?
не ,обикновен аудио формат ,който четат всички плеьри , на които пише CD , не сьм виждал на плеьр които има Mp3 да непише Mp3 на него

- divxstore
- потребител
- Регистриран: 03 ное 2007, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo'10 2.0 TDCI 143hp Titanium X5988BX
Dimbi написа:а някой да го е заменял с нещо друго ? аз имам една идея ,но немисля ,че е много добра.. но все пак ... да си купя DVD Player с тьч скриин и навигация и да го монтирам на оригиналното място на CD плеьра? а който го е заменил с нещо друго с удоволствие бих видял някоя друга снимка
Не е нужно да го заменяш с навигация или двд. Просто мястото долу е неудобно, ако беше където се пада часовника и аз нямаше да се замислям и досега да съм сложил. Иначе аз съм си сложил МП3-ка - взимаш си от МП пластмасата която се слага на местото на оригиналното ЦД и си слагаш по твой избор плеърче. Мисля, че дори на някои може да се запази и управлението от волана (аз нямах такова и не съм търсил).
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=5484541" onclick="window.open(this.href);return false;
- Dimbi
- потребител
divxstore написа:Dimbi написа:а някой да го е заменял с нещо друго ? аз имам една идея ,но немисля ,че е много добра.. но все пак ... да си купя DVD Player с тьч скриин и навигация и да го монтирам на оригиналното място на CD плеьра? а който го е заменил с нещо друго с удоволствие бих видял някоя друга снимка
Не е нужно да го заменяш с навигация или двд. Просто мястото долу е неудобно, ако беше където се пада часовника и аз нямаше да се замислям и досега да съм сложил. Иначе аз съм си сложил МП3-ка - взимаш си от МП пластмасата която се слага на местото на оригиналното ЦД и си слагаш по твой избор плеърче. Мисля, че дори на някои може да се запази и управлението от волана (аз нямах такова и не съм търсил).
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=5484541" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
вчера си боядисах пластмасата която имах с черно металиче и си сложиш едно Alpine-че ... поне сега нямам проблеми нито с дискове нито сьс усилване (защото оригиналното го усилвах само от джойстика) ,но както и да е .. според мен се врьзва сьс визията и изглежда добре... пьк и важното е на мен да ми харесва :Д
http://woo-hoo.hit.bg/Picture%20338.jpg
http://woo-hoo.hit.bg/Picture%20341.jpg
Последна промяна от Dimbi на 28 авг 2008, 14:51, променено общо 2 пъти.
- divxstore
- потребител
- Регистриран: 03 ное 2007, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo'10 2.0 TDCI 143hp Titanium X5988BX
Много добре се е получило с боядисването! А алпина управляваш ли го от джойстика или вече не става?
- Dimbi
- потребител
благодаря ,еми не не го управлявам ,просто не ми се занимаваше да мисля начин ,а и мисля ,че този плеьр няма управление от джоистик ,другото което е че е много близо до скоростния лост и не е никак трудно да достигам копчетата с тази рька с която включвам . Трябваше да снимам и ампа и баса които сложих ,но по кьсно ... незнам ,но звука е доста качествен ,някой има ли представа каква марка са оригиналните говорители на предните и задните врати които са сложили в завода ?divxstore написа:Много добре се е получило с боядисването! А алпина управляваш ли го от джойстика или вече не става?